Golfbaan De Lage Mors

Sportlaan 7 | Delden | 074 – 377 7600 | Naar de website

Golfbaan de lage Mors ligt in het landgoed Twickel. Het is de meest uitdagende baan in onze regio. Deze eigentijdse 9 holes par 70 baan, ontworpen door de golfbaan architect Frank Pont heeft mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens.

De baan ligt in het mooie coulisselandschap van Twente. Omringd door oude houtwallen speelt de golfbaan met de waterloopjes, die echter zelden in het spel liggen. De holes met verschillende lengten en moeilijkheidsgraden bieden de beginnende maar ook de ervaren speler veel mogelijkheden om het golfspel te leren of aan te scherpen.

De verlichte driving range maakt dat u ook in de schemering uw swing kunt aanscherpen

Golfclub de Lage Mors is een aantrekkelijke en gastvrije golfclub, waarbinnen de sfeer wordt gekenmerkt door de Twentse gemoedelijkheid. Vele commissies, bemenst door enthousiaste vrijwilligers, zorgen voor een bruisend verenigingsleven. Zo organiseren wij het hele jaar door onderlinge wedstrijden, worden regellessen gegeven, wordt de handicap van onze leden bijgehouden, kennen we golfbuddies, golfmentoren en marshals, doen we met een aantal teams mee aan NGF- en NoBra-competitie, en worden er periodiek evenementen georganiseerd.

De golfbaan grenst aan het Aparthotel Delden, het bekende familiehotel in Twente.

Aparthotel Delden is de ideale uitvalsbasis voor een weekend of midweek golfen in Twente. U kunt spelen op de Lage Mors en op één van de 18 holes banen in Twente.

Het vier-sterren familiehotel onderscheidt zich door de vele in-huis faciliteiten. Combineer uw verblijf met een traditionele scrubmassage in de Hamam van Wellness Vital, sluit de dag af met een heerlijk diner en borrel nog even na in onze huisbar – waarvan niemand vooraf de sluitingstijd weet.

Golfclub de Lage Mors op Leadingcourses.com

Overzicht

Contact 

Sportlaan 7, 7491 DG  Delden 074 377 7600


Voor informatie over de baan en het kopen van een greenfee:
Golfbaan de Lage Mors
Sportlaan 7
7491 DG  Delden
tel. 074 377 7600
E-mail: info@golfbaandelagemors.nl
website: www.golfbaandelagemors.nl


Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Golfbaan De Lage Mors. Uw bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd.

Mail ons